• Hvala navijačem, staršem, sponzorjem, vodstvu, trenerju,...!

    Slider

Dan odbojke

Spoštovani ljubitelji odbojke!

Člani odbojkarskih klubov Zgornje Gorenjske v soboto, 30. septembra 2017 od 16. ure dalje v dvorani Pod Stolom organiziramo Dan odbojke. Načrtovane so številne aktivnosti in tudi obisk zanimivih gostov.

Namen prireditve je popularizacija tega športa v regiji, hkrati pa želimo predstaviti vse selekcije regijskih klubov na čelu z žensko člansko ekipo OK Zgornja Gorenjska, ki bo tudi v sezoni 2017/18 nastopala v prvi državni odbojkarski ligi za ženske.

Na dogodku bomo posebno pozornost namenili mladim športnicam in športnikom, katerim bomo v sodelovanju s strokovnjaki z različnih področij na predavanjih predstavili osnove »team buildinga«, dopinga v športu, zdrave športne prehrane in pravilne kondicijske priprave; poudarek bo torej na povezavi športa – odbojke – priprave za življenje. Verjamemo, da so te teme zelo zanimive tudi za starše mladih športnic in športnikov. Poleg tega bodo s posameznimi selekcijami predstavljeni tudi elementi odbojkarskih treningov.

Hkrati bodo potekale nagradne igre, srečelov, predstavitev sponzorjev, druženje z znanimi odbojkarji, vrhunec dogajanja pa bo tekma članskih selekcij Žirovnice (moški) in Zgornje Gorenjske (ženske). Možno bo nabaviti in naročiti značilno odbojkarsko opremo, poskrbeli bomo tudi za hrano in pijačo.

Za sproščeno vzdušje in zabavni del bosta poskrbela trenutno najbolj popularna raperja pri nas – Nipke & Trkaj.

Vljudno vas vabimo, da se nam na tem dogodku pridružite in v družbi odbojkaric in odbojkarjev uživate v športu in glasbi ter hkrati s tem izrazite podporo našemu društvu in partnerskim društvom iz regije.

Športni pozdrav!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.