• Hvala navijačem, staršem, sponzorjem, vodstvu, trenerju,...!

    Slider

Iz mesta vrtnic praznih rok

  Odbojkarice GEN-I Volley  ja so na tekmi 3. kroga 1. DOL za ženske gostile Zgornjo Gorenjsko in se veselile zmage s 3:0 (18, 22, 10)

GEN-I Volley – Zgornja Gorenjska

3:0 (25:18, 25:22, 25:10) 

Nova Gorica- Mestna dvorana

Gledalcev: 60

Dodnika: Kramar, Srša

GEN-I Volley: Ferlic (14), Zbičajnik (4), Marušič P. (12), Uršič (3), Bavdaž (3), Kolbl (11), Đukić (8), V. Grbac, Marušič Š. (1), Simčič, Spačal (4), Gubaš. Trener: Bektašević Alen

Zgornja Gorenjska: Langus, Tanasković, Lužovec (9), Burja, Friškovec (1), Rozman, Zorman (3), Jerala (8), Kregar (15), Ramič (1), Humerca. Trener: Centa Aleš

Ekipa iz Nove Gorice je dobro začela srečanje in si do prvega tehničnega odmora priigrala tri točke prednosti. Dobri servisi in raznolika igra v napadu so domačinkam prinesli prednost petih točk pri drugem tehničnem odmoru (16:11). Razlika je do konca niza narasla na sedem točk in igralke GEN-I Volleya so zaključile prvi niz z rezultatom 25:18.

Začetek drugega niza je bil veliko bolj izenačen. Ekipi sta se izmenjevali v vodstvu, niti eni niti drugi si ni uspelo priigrati prednosti višje od dveh točk. Domačinke so strle odpor Gorenjk šele ob dvojni menjavi domačega trenerja Bektaševića. Katarino Spačal je zamenjala Nika Bavdaž, ki je z nekaj dobrimi začetnimi udarci uspela domačim priboriti nekaj točk prednosti. Za bolj raznoliko igro v napadu pa je poskrbela Špela Marušič, ki je zamenjala kapetanko Zalo Zbičajnik. Goričanke so tako dobile tudi drugi niz.

V tretjem nizu so gostiteljice stopile odločnejše na igrišče in pokazale nasprotnicam, da so odločene končati tekmo v treh nizih. Na prvi tehnični odmor so odšle s štirmi točkami prednosti, do drugega so si priigrale že devet točk naskoka, tako da je lahko Bektašević ponudil priložnost igralkam, ki običajno igrajo manj. Set se je končal z razliko petnajstih točk in tako so se domačinke veselile že tretje zaporedne zmage s polnim izkupičkom.

Naslednjo tekmo bodo Gorenjke odigrale proti ekipi Calcit Volley in sicer v soboto, 28.oktobra ob 18.uri v Dvorani pod Stolom v Zabreznici.

Avtor: GEN-I Volley

Bookmark the permalink.

Comments are closed.