• Hvala navijačem, staršem, sponzorjem, vodstvu, trenerju,...!

    Slider

Sezona končana, cilj izpolnjen

Odbojkarice Zgornje Gorenjske so drevi v zadnjem krogu zelene skupine, tekma je bila hkrati tudi zadnja v sezoni 2017/ 2018, gostile Luko Koper. Obe ekipi sta si že pred zadnjim krogom zagotovili neposreden obstanek v prvi ligi, a ker ju na lestvici delila vsega ena točka, je nocojšnja tekma odločala tudi o sedmem mestu, ki so ga osvojile Koprčanke, saj so Gorenjke ugnale brez izgubljenega niza. A navkljub porazu v taboru Gorenjk ni bilo razočaranja, cilj sezone, neposredni obstanek v prvoligaški konkurenci, je dosežen. 

Zgornja Gorenjska: Luka Koper

0:3 (21:25, 21:25, 23:25)

Zabreznica- Dvorana Pod Stolom

Gledalcev: 100

Sodnika: Zajec (Ljubljana), Sever (Brezovica)

Zgornja Gorenjska: Langus, Tanaskovič, Lužovec, Burja, Friškovec, Rozman, Zorman, Kregar, Ramič, Humerca, trener- Aleš Centa;

Luka Koper: Raič, Kušar, Isanovič, Radešič, Lucas, Đukič, Haupt, Kocet, Jovič, Pešič, Kaker, trener- Zdravko Jovič;   

Ker sta si imeli obe ekipi pred tekmo zagotovljen obstanek v prvi ligi je obračun odločal o končnem sedmem mestu, ki so ga dobile Primorke, a so bile tudi Gorenjke po tekmi zadovoljne. Oba trenerja, Aleš Centa pri domačih in Zdravko Jovič pri gostjah, sta bolj ali manj dala priložnost mlajšim igralkam, ki med sezono niso imele veliko ‘minutaže’, za odtenek boljše pa so bile Koprčanke, ki so naredile nekaj manj napak kot gostiteljice. Koprčanke so odlično servirale, domačim pa je nagajal sprejem, kar je prevesilo tehtnico na stran gostij. Vsekakor sta oba trenerja videla kakšen je potencial mlajših igralk, ki bodo v prihodnjih letih bržčas dobile več priložnosti za igro in bodo sčasoma postale tudi nosilke igre v posamezni ekipi.

  

Bookmark the permalink.

Comments are closed.